Luksusfrokost med bløtlagte mandler


 Legg mandler i bløt i vann når du går og legger, 
så har du deilige lubne næringsrike mandler til frokostyoghurten.

 Luksusfrokost:
1 porsjon
100 g tyrkisk yoghurt (kald)
en hånd full med bløtlagte mandler
50 g bjørnebær (eller annen ferske bær)
1 ss smeltet karamell eller flytende honning (eller så mye du vil….)
Bløtlagte mandler:
 Legg mandler i bløt i kaldt vann i 6-8 timer.
Da blir de lubne, saftige, søtere, lettere å fordøye og mer næringsrike.
Skal de oppbevares må de skiftes vann på daglig.
De bør spises innen en uke, og oppbevares i kjøleskap.
(takk for fint tips til min søster Ane)
Legg yoghurt i en stor kopp eller i en liten bolle.
Legg på bløtlagte mandler og ferske bær.
Ha så over smeltet karamell eller flytende honning.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Luksusfrokost med bløtlagte mandler