Luksusfrokost med bløtlagte mandler


 Legg mandler i bløt i vann når du går og legger, 
så har du deilige lubne næringsrike mandler til frokostyoghurten.

 Luksusfrokost:
1 porsjon
100 g tyrkisk yoghurt (kald)
en hånd full med bløtlagte mandler
50 g bjørnebær (eller annen ferske bær)
1 ss smeltet karamell eller flytende honning (eller så mye du vil….)
Bløtlagte mandler:
 Legg mandler i bløt i kaldt vann i 6-8 timer.
Da blir de lubne, saftige, søtere, lettere å fordøye og mer næringsrike.
Skal de oppbevares må de skiftes vann på daglig.
De bør spises innen en uke, og oppbevares i kjøleskap.
(takk for fint tips til min søster Ane)
Legg yoghurt i en stor kopp eller i en liten bolle.
Legg på bløtlagte mandler og ferske bær.
Ha så over smeltet karamell eller flytende honning.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Én tanke om “Luksusfrokost med bløtlagte mandler