Kiwi curd


 Kiwi curd kan brukes som kakefyll, i desserter eller bare på brødskiva.

 Kiwi curd:
4 eggeplommer
1,5 dl sukker
50 g smør
0,75 dl moset kiwi (ca 3 stk)
 Skill eggene, ta vare på eggehvitene til senere bruk.
Del kiwien i to og ta bort det hvite i midten.
Skrell og mos kiwiene.
Mål opp så du har ca 0,75 dl kiwimos.
 Rør sammen kiwimos, eggeplommer og sukker i en liten kasserolle.
Sett det på middels varm plate og rør hele tiden til det tykner.
Pass på at det ikke koker, da blir det eggerøre……
Bruk en tresleiv med rett kant nede så du kan røre i bunnen.
Etter ca 5 minutter når den er tyknet tas den av platen.
 Rør inn smøret og hell kiwi curden på et glass.
Sett det til avkjøling og sett på lokk.
Oppbevar curden kjørlig til den skal spises.
Den holder seg godt i kjøleskapet 4-5 dager.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.