Kakepynttopp i fondant med smørblomst


 Runde kakepynt i fondant med smørblomst,
De passer fint på toppen av sommerens cupcake.

*
 Du trenger:
Hvit fondant
gul fondant
lys grønn fondant
grønn konditorfarge
små hvite sukkerperler
kakelim
kaketusj
Blomsterutstikker med 5 blader
utstikker til blad
rund utstikker
Kjevle ut den hvite fondanten og stikk ut rundinger.
Legg de til tørk i små skåler eller lignende så de får en fin krumning,
som en liten topp.
La de tørke i et døgn.
 Kjevle ut den gule fondanten.
Stikk ut blomster.
Trykk de litt ned på hvert blad med en rund pinne.
Bland sammen grønn konditorfarge og litt vann.
Dypp en pinne i vannet og legg en liten dråpe i hver blomst.
Legg en sukkerperle i midten av hver blomst.
 Mal med den grønne konditorfargen,
 rundt kanten av den hvite toppen .
 Tegn en liten bord som vist.
Kjevle ut den lys grønne fondanten og stikk ut blader.
Lim to små blader på hver fondanttopp.
Lim til sist blomsten på toppen.
La kakepynttoppene tørke i minst et døgn til.
Oppbevar de i tett boks i romtemperatur.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.