Påskekyllinger av fondant og en osteappelsinkrem


 Pynt påskecupcakene med en osteappelsinkrem
og søte små påskekyllinger.

Påskekyllinger: 
Gul og oransje fondant
Tusj beregnet for mat eller små sukkerkuler i sort
fondantlim eller eggehvite
2 hjerte utstikkere  (eller et hjerte og et blad)
 Det finnes mange slags utstikkere,
men her trenger du bare å bruke hjerteutstikkere.
 Kjevle ut fondanten og stikk ut store og små hjerter.
Del de i to. 
Lim den lille delen på det store som vist på bildet.
Har du ikke fondantlim kan eggekvite brukes.
Smør litt under vingen med en liten malepensel. 
 Tegn på øyet med tusj, 
eller lim en liten mørk sukkerperle på.
 Rull ut litt av den oransje fondanten, skjær av to små biter
og lim den på som nebb, og den andre som kam.
Har du en liten blomsterutstikker kan den brukes til kam,
stikk ut og del i to.
Påskekyllingene må tørkes i minst et døgn, eller til de er tørre.
 Osteappelsinkrem:
rekker til ca 16 små cupcakes
100 g philadelpia eller annen ferskost
100 g smør(mykt)
200 g melis
finraspet skall av 1 appelsin
2 ss saft av appelsinen
*
Rør sammen ostekremen,
for hånd eller i en mikser.
ikke rør for mye.
Sprøyt topper på kakene
og sett en påskekylling på toppen.
 God PÅSKE!