Mørdeigskaker med krem og bringebær


 Søte småkaker bakt i muffinsform.

 Mørdeigskaker med krem og bringebær:
minst 24 stk
200 g smør(romtemperert)
350 g hvetemel
100 g sukker
2 egg
Topping:
 3 dl kremfløte
2 ss ekte vaniljesukker gjerne hjemmelaget
en kurv bringebær 
 Bland sammen sukker, mel og smør.
Bland så i eggene til alt er blandet. 
Pakk deigen i en plastpose og legg den i kjøleskapet
i minst en time.
 Smør ei muffinsform med 24 hull med litt olje eller smør.
Ha i en skje deig i hvert hull, strø over litt mel.
Trykk  utover i hvert hull så det blir en fordypning.
Stek kakene i 200 g i ca 20 minutter, til de er gyldne.
 Vent noen minutter og snu forsiktig formen oppned,
 så kakene detter ut.
 Pisk fløten til krem sammen med vaniljesukkeret.
 Fyll kremen i en kakepose med tipp.
 Fyll kakene med krem.
 Sett en bringebær på toppen på  kakene.
***

3 tanker om “Mørdeigskaker med krem og bringebær

Det er stengt for kommentarer.