Hot seigryte til kalde dager


 Nå i vinterkulden trenger vi litt Red-hot-chilipepper mat!

 Hot seigryte:
4 personer
600 g seifilet
4 store poteter
1 rød paprika
1 gul løk
3 fedd hvitløk
1/2 – 1 chili (ta så mye som du vil)
1 ts dill
2,5 dl fløte
salt og pepper
Skrell  og skjær potetene i tynne skiver.
Del opp løk, paprika og fisk i biter.
Er det bein i seifileten må de tas ut.
Hakk hvitløk og chili opp.
 Ha alt i ei ildfast form.
strø over dill, salt og pepper.
 Hell i fløten.
 Dekk formen med lokk,
og stek den i forrvarmet ovn 200 grader
 i ca 50 minutter. 
Ta ut gryta og kjenn om poteten er kokt, 
vist ikke stek den litt til.
 ***
 Server på dype varme tallerkener,
strø litt mer dill over,
 og server gjerne varm hvitløksloff til.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Hot seigryte til kalde dager