Rå laks og smilende egg


 Rå laks og smilende egg, spiste vi til lunch forrige søndag.

 Til to porsjoner.
250 g Salma laks, eller frossen laksefilet.
4 egg bløtkokte
2 ss olivenolje
10 bringebær
litt fersk dill ca 2 ts
saften av en halv lime
grovmalt pepper og salt
*
Skjær laksen i tynne skiver 
Kok eggene så de blir bløtkokte,
 avkjøl de litt, skrell de og del de i to.
Lag dressing av hakket dill,
limesaft, olje og ferske bringebær.
 Legg laksen utover på fat,
dryss over dressingen, krydder med flaksalt og grovmalt pepper.
Legg de bløtkokte eggene på, og server.
Grovt brød passer til.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Rå laks og smilende egg