Scampigryte med chorizo og sitron


 Denne scampigryten lager du raskt og lett.
Jeg brukte ca 20 min fra jeg satte risen til koking, til alt var ferdig.
 Scampigryte med chorizopølse og sitron:
4 porsjoner.
250 g rå ferdig renset  scampi  
(kjøp de frosne, tin og rens)
1 løk
1 paprika
ca 1/2 rød chili (ta så mye du vil)
100 g  chorizopølse
1 sitron
150 g erter (frosne)
2 ss olivenolje
dill, salt og pepper
200 g ris (se etter en som er ferdigkokt etter 10 min.)
 Sett risen på kok, etter hva som står på pakken.
Del opp løk, paprika, chili og hvitløk.
Ha oljen i en stor stekepanne,
 varm opp og stek til løken er 
blitt blank. 
 Ha i scampien som er renset,
 og chorizopølsen som er delt i biter.
Sett plata på middels varme, vend alt så scampiene blir rosa.
Ha i ertene, saft og skall av en sitron.
Hell vannet av den ferdigkokte risen og ha den i.
Vend nå forsiktig, så alt blir blandet.
 Smak til med salt og pepper.
 Nå er scampigryta klar for servering.
Serveres med dill og en sitronbåt.
Den smaker kjempegodt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Scampigryte med chorizo og sitron