Bærpai med smuldrelokk på 1-2-3.


Bærpai  lager du enkelt, 
og du velger selv hvor søt du vil ha den.
 Bærpai med smuldrelokk på 1-2-3:
Pr porsjon
4 ss  frosne eller ferske bær
Jeg har brukt frosne skogsbær
1-2 ss rørsukker
Smuldredeig av:
1 ss mykt smør
2 ss havregryn 
1 ss rørsukker
Legg bær i ildfaste porsjonsformer.
Du kan bruke bare en sort eller en blanding av forskjellige bær.
Jeg har brukt en blanding av blå-,bringe-, bjørne-, rips- og solbær.
Strø over sukkeret.
Bland sammen havregryn, sukker og smør til en deig.
Smulder og legg deigen over bærene.
Stek bærpaiene i forvarmet ovn 200 g,
 til de er gyldne, ca 20 min.
Avkjøl de litt før de serveres.
*****
Server gjerne vaniljeis, pisket krem eller rømme til.


15 tanker om “Bærpai med smuldrelokk på 1-2-3.

Det er stengt for kommentarer.