Pinnebrød


Det er koselig å steke pinnebrød på bålet!
Pinnebrød:
4-6 stk
2 kopper hvetemel
1 kopp vann
1 ss olje(raps)
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
Bland det tørre i en bolle og ha i vann og olje.
Rør til det blir en fin deig, ha i litt mer mel om nødvendig.
(Tips. skal du på tur, ta med ferdig deig i en pose.)
Spikk pinner av ferske pinner/greiner,
 ta av barken øverst der deigen skal sitte.
Ta en del av deigen og rull den mellom henden til ei pølse.
Snutt den rundt pinna/greina.
Stek pinnebrødene over glørne i bålet.
Pinnebrødet stekes til det er gjennomstekt og slipper pinnen.
Spises som det er, eller som brød til grillpølsa.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Pinnebrød