Pinnebrød


Det er koselig å steke pinnebrød på bålet!
Pinnebrød:
4-6 stk
2 kopper hvetemel
1 kopp vann
1 ss olje(raps)
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
Bland det tørre i en bolle og ha i vann og olje.
Rør til det blir en fin deig, ha i litt mer mel om nødvendig.
(Tips. skal du på tur, ta med ferdig deig i en pose.)
Spikk pinner av ferske pinner/greiner,
 ta av barken øverst der deigen skal sitte.
Ta en del av deigen og rull den mellom henden til ei pølse.
Snutt den rundt pinna/greina.
Stek pinnebrødene over glørne i bålet.
Pinnebrødet stekes til det er gjennomstekt og slipper pinnen.
Spises som det er, eller som brød til grillpølsa.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 tanker om “Pinnebrød