Lammekoteletter med hvitløk og godt tilbehør.


Hvorfor ikke lage deilige
 hvitløkspekkede lammekoteletter til helgen?
Grill eller stekt på panne, ditt valg.

 Lammekoteletter:
pr person
2-3 lammekoteletter
1-2 poteter
10 asparges
7-8 små tomater
2 hvitløkfedd
1/4 lime
1-2 blader basilikum
 Salt
pepper
godt smør
olje
1 ss Crème fraiche eller rømme
 Del hvitløkfeddene i lange biter.
Stikk små hull i koteletten,
og putt hvitløkbiter i hullene.
 Brun kotelettene raskt i varm panne med litt smør,
eller legg de gjerne på grillen,
 2-3 minutter på hver side.
Gjerne i grillpanne.
 Legg de ferdigstekte kotelettene på et fat, så de får hvile.
 Stek potetene gyldne i en panne med olje.
Stek/grill asparges og tomat i ca 5 min.
 Vend på aspargisen etter 2-3 min.
Legg opp potet, asparges og tomat på et fat.
Ettervarm kotelettene raskt i en varm panne/grill, maks 1 min.
Legg de varme lammekotelettene på fatet, serveres sammen med
en skje med Crème fraiche, litt opphakket basilikum og en limebåt.
Salt og grovmalt pepper etter smak.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Lammekoteletter med hvitløk og godt tilbehør.