Små ostekaker


Små stekte ostekaker med krem og bringebær.

 Små ostekaker:
1 boks cottage cheese(300g)
1 kremost (100 g)
2 dl fløte
3 egg
skall av ca 1/2 sitron
50 g sukker
1,5 ss maisennamel
 Riv skallet av sitronen,
bland cottage cheese, fløte, eggeplommer,
 maisenna, sukker, kremost og
sitronskallet i en kjøkkenmasin,
 og kjør det til massen er glatt.
Hvisp hvitene stive.
Vend forsiktig hvitene i massen.
Fordel ostemassen i 9-10 former.
Stekes i ca 1 t i 125 g.
De vil se ut som sufleer
 og kan selvfølgelig serveres varme,
men detter ned når de blir kalde,
 og jeg synes de er best kalde.
De holder seg godt i kjøleskapet i 2-3 dager.
 
 Serveres med bær og pisket krem.
(ta de forsiktig ut av formen med en kniv
 og sett de på et fat eller en søt skål)
Eller  med bær og kesam/rømme og et dryss med melis.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Små ostekaker