Sjokolademousse


Har du lyst på en kopp med sjokolademousse?
Sjokolademousse til 4:
40 g mørk sjokolade 70%
40 g godt smør
100 g kremost
2 eggeplommer
2+1 dl fløte
2 ss sukker eller Sukrin
Smelt smør og sjokolade i vannbad
eller i microen i ca 1-1,5 min pass på.
Avkjøles.
Rør eggeplommer,sukker/sukrin og kremost sammen
til det er kremet.
Pisk fløten til krem, ta av ca 1/3 av kremen(til pynt)
Rør fositig kremen i osteblandingen,
tilsett den smeltede sjokoladen.
Fyll mousseen i fine gamle kopper.
Toppes med en skje krem og litt sjokolade eller kakao nib.
Server gjerne en kopp espresso til.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 tanker om “Sjokolademousse