Panacotta med skogsbær og vanilje


Panacotta er en enkel og god dessert.

Panacotta med skogsbær og vanilje:
(to porsjoner)
2 dl kremfløte
2 gelatinblader
1 ss sukker
1/2 ts vaniljepulver (heleskost)
 (eller 1 ts ekte vaniljesukker/ 1/2 vaniljestang)
4 ss blandede skogsbær
1 ss sukker
Sett gelatinbladene i bløt i kaldt vann.
Varm opp fløten, den skal ikke koke.
Ha  i 1 ts vanilje og 1 ss sukker.
Rør til sist inn den oppbløtte gelatinen.
Rør til alt er smeltet.
Ha 2 ss bær i to glass,(gjerne frossne)
 strø over 1/2 ss sukker i hvert glass.
Hell over fløten.
Sett det kaldt i et par timer, eller natten over.
Kjempegod og frisk dessert.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Panacotta med skogsbær og vanilje