Alle Hjerters muffins


Siden jeg skulle være månedens matblogger
fant jeg ut at jeg måtte lage noe til Valentine’s Day.
Alle Hjerters Muffins
(12 store eller 24 små)
100 g smeltet smør
2 egg
350 g sukker
1-2 ss rød matfarge (fås på innvandrerbutikk) prøv deg frem,
eller 2 små flasker med rød konditorfarve
350 g mel
2,5 dl fløtemelk
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
1 ts eddik
Forvarm ovnen på 200 g
Pisk smør, egg og sukker i mikseren.
Sikt sammen mel, bakepulver, og bland i vekselsvis med fløte.
Tilsett vanilje, rød farge og eddik.
Deigen skal bli veldig rød.
Sett papirformer i muffinsbrett og
hell røren i formene og stek i ca 20 min.
Avkjøl kakene på rist.
**
Rosekremtopping:
(krem til 6 store eller 12 små)
125 g kremost naturell
75 g mykt smør
4 dl melis
hakkede rosenblader fra en økologisk rose
noen få dråper rosevann(kan sløyfes)
litt rosa matfage
Bland alt, unntatt rosenbladene, i en mat mikser til
det blir en kremet konsistens.
Rør til sist i de finhakkede rosenbladene.
Ha kremen i en kakesprøytepose,
og sprøyt den i en topp på de avkjølte kakene.
….
 ….
 Pynt med sukrede rosenblader(se her)
 Mmm…..
Ha en fin Alle Hjerters Dag!

Legg inn en kommentar

6 tanker om “Alle Hjerters muffins

  • Veronica

    Utrolig fine muffins. Jeg prøvde å lage en av muffinsoppskriftene i boligdrøm. De smakte himmelsk, men så ikke så bra ut. Alt fløyt liksom ut. Hva slags former bruker du?

  • Lev Livet Lett Lokki

    DU tar som kjent kaka altså!
    Jeg er SÅ imponert over hvor inovativ du er!!
    Og du – vi har hatt dine kjøttkaker til middag denne helgen – har alllllldrriiiiii smakt så gode kjøttkaker!!! Jeg måtte lage de melke og glutenfrie – og det smøret synes jeg er vanskelig å få dreisen på, men sausen og alt smakte fortreffelig (selv om det så katastrofepreget ut under tillagingen…) – fikk til og med fatt på glutenfritt havregryn!

    Tusen Takk – enda en ny smaksopplevelse har kommet til heimen – dette skal vi ha om og om og om og om igjen!!
    Ha en vidunderlig uke!!
    Varm klem fra Lokki