Eggeplommekaker med kanel


 Har du eggeplommer til overs, da er disse lette å lage.
De smaker litt som marengs.
Server de gjerne sammen med vaniljeis.
 Eggeplommekaker med kanel:
4 eggeplommer
400 g melis
1/2 ts hjortetsalt
2 ts kanel
+ 1 -2 ts kanel for å drysse på etter steking
 Rør sammen plommene
tilsett kanel
bland hjortetaksaltet i melisen
og bland alt sammen til en
deig.
 Del deigen i 40 deler,
trill kuler og sett de på bakepapirkledd plate.
Strø litt kanel over.
Stekes i 10 min 200 gader.
(Jeg stekte alle på samme plate…
neste gang skal jeg bruke to plater,
de este litt utover,
 så jeg måtte brekke de ifra hverander.)
 Avkjøles
Legges i tett boks, strø litt kanel melom lagene.

Én tanke om “Eggeplommekaker med kanel

Det er stengt for kommentarer.