Eggeplommekaker med kanel


 Har du eggeplommer til overs, da er disse lette å lage.
De smaker litt som marengs.
Server de gjerne sammen med vaniljeis.
 Eggeplommekaker med kanel:
4 eggeplommer
400 g melis
1/2 ts hjortetsalt
2 ts kanel
+ 1 -2 ts kanel for å drysse på etter steking
 Rør sammen plommene
tilsett kanel
bland hjortetaksaltet i melisen
og bland alt sammen til en
deig.
 Del deigen i 40 deler,
trill kuler og sett de på bakepapirkledd plate.
Strø litt kanel over.
Stekes i 10 min 200 gader.
(Jeg stekte alle på samme plate…
neste gang skal jeg bruke to plater,
de este litt utover,
 så jeg måtte brekke de ifra hverander.)
 Avkjøles
Legges i tett boks, strø litt kanel melom lagene.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Én tanke om “Eggeplommekaker med kanel