Pølselapskaus


Enkelt og raskt, og ganske sunt.

 Pølselapskaus:
 pr porsjon
100 g gulrot
150 g potet
200 g kålrot
100-150 g pølse(bruk den sorten du vil,
jeg har brukt sunne kalkun/kylling pølsekuler)
1  buljongering
 Skrell og kutt gulrot, kålrabi og potet i terninger.
Ha de i en gryte, hell vann over så det så vidt dekker.
Tilsett så buljongterningen.
 Del pølsene i biter eller er det pølsekuler
trenger du bare å dra av plastlokket…
Kok grønsaker og potet møre i ca 20 min.
 Hell av det meste av buljonen i en mugge,
(Du kan drikke det som blir igjen,
nydelig buljong)
Stapp grønsaker og potet til en fin masse.
Spe med litt mer av buljongen vist du vil ha en løsere
lapskaus. Tilsett pølsene og rør dem inn.
Smak til med grovmalt pepper.
Ta gryta av varmen og
legg på lokk, og vent i ca 5 min,
til pølsene har blit varmet opp av massen.
Server gjerne lapskausen sammen med godt flatbrød.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Pølselapskaus