Artisjokkhjerter med godt følge


 Artisjokkhjerter…de ser nesten ut som roser.
 Artisjokkhjerter med godt følge:
(til 2 personer)
1 boks hermetiske artisjokkhjerter
100 g bacon i terninger
1/2 purreløk
2 hvitløksbåter
4 ss olivenolje
1 pose hveteris(eller vanlig ris 2 porsjoner)
salt og pepper
 Stek baconet til det er gyldent i oljen,
hell av laken til artisjokhjerene og ha den i .
Hakk opp 3/4 av purren og hvitløken og ha det i.
La alt surre på plata, på middels varme i 2-3 min.
 Kok hveterisen som vist på pakken.
Ha den kokte risen i og rør om.
Hakk eller klipp opp resten av purren.
Strø den over til slutt.
Server gjerne artisjokkhjerene
 sammen med brødpinner.(oppskrift her)

Legg igjen en kommentar

3 tanker om “Artisjokkhjerter med godt følge