Artisjokkhjerter med godt følge


 Artisjokkhjerter…de ser nesten ut som roser.
 Artisjokkhjerter med godt følge:
(til 2 personer)
1 boks hermetiske artisjokkhjerter
100 g bacon i terninger
1/2 purreløk
2 hvitløksbåter
4 ss olivenolje
1 pose hveteris(eller vanlig ris 2 porsjoner)
salt og pepper
 Stek baconet til det er gyldent i oljen,
hell av laken til artisjokhjerene og ha den i .
Hakk opp 3/4 av purren og hvitløken og ha det i.
La alt surre på plata, på middels varme i 2-3 min.
 Kok hveterisen som vist på pakken.
Ha den kokte risen i og rør om.
Hakk eller klipp opp resten av purren.
Strø den over til slutt.
Server gjerne artisjokkhjerene
 sammen med brødpinner.(oppskrift her)

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 tanker om “Artisjokkhjerter med godt følge