Yoghurtpudding med nektarinrose


Husker at jeg så noen vakre terter med nektarinroser på i et blad.
Her er min variant med yoghurtpudding.

Yoghurtpudding med nektarinrose:
1/2 l yoghurt naturell
2 dl fun light saft(konsentrert)
6 blader gelatin
litt søtstoff
 og 4 faste nektariner
til pynt
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i ca 5 min,
hell yoghurten i en bolle.
Varm opp saften til den nesten koker,
ta saften av varmen, og ha den bløte gelatinen i.
Rør godt til gelatinen er oppløst.
Hell safen i yoghurten og bland alt sammen,
smak til med litt søtningstoff vist du ønsker.
Hell blandinen i glass,
her er to store og to små
(Den rekker også til åtte små glass)
Vask nektarinene og del de i to.
Det er best om nektarinene er faste.
Del de i skiver, så tynne som mulig.
Legg skivene fra ytterst til innerst,
 så det ligner ei rose
Legg de så de overlapper litt,
rundt og rundt  innover.
Jeg synes de ble vakre.
Sunt og kjempegodt!

17 tanker om “Yoghurtpudding med nektarinrose

Det er stengt for kommentarer.