Lunch-røre


Lunch- røre og urtesnurr – delig sommermat.
Lunch-røre pr pers:
2 ss potetsalat(ferdigkjøpt -bruk den du liker best)
4 stk Crabstick
2 oliven
2 båter syltet hvitløk
2 skiver rødløk
1 kokt egg
2 små tomater(Cherry)
1 dill kvist
1 ss ørretrogn/lodderogn
salt /pepper
litt sitronsaft
litt olivenolje
Del opp Crabstick, løk, tomat, oliven, hvitløk
og rør det i potetsalaten.
Smak til med sitronsaft og litt salt.
Legg røra på en talerken,
og pynt med egg, dill og ørretrogn.
Krydder over med litt olivenolje, grov pepper og fingersalt.
Serveres med brød, gjerne nybakte urtesnurrer(oppskift her)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Lunch-røre