Sjokolademuffins med dobbel topping


Jeg har bakt sjokolademuffins for å ha med på Håndverksbua,
og da er det jo artig å servere noe, som ser litt spennende ut.
Sjokolademuffins:(24 stk)
3 egg
3 dl sukker
225 g smør
2 dl biola eller kulturmelk
5 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ss kakao
Pisk eggedosis, smelt smøret og
bland det tørre.
Rør smør, melk og melblanding vekselsvis i eggedosisen.
24 små muffinsformer settes i muffinsbrett.
Fordel røren i formene(jeg fikk 28)
Stekes i 15 min 200g
Avkjøles, vendes oppned og ta av papiret.
To toppinger:
150 g smør
200 g kremost
500 g melis
2 ss kakao
blå konditorfarge
m & m’s og kakestrø
***
Pisk smør og ost, tilsett melisen, pisk til det blir en myk krem.
Ta av 1/3 av ostekremen bland inn litt blå farge.
Ha 2 ss kakao i resten av kremen.
Hell de to kremene i to plastposer.
klipp hull i  hjøren.
Sprøyt først sjokoladekremen på alle muffinsene, så den blå kremen.
Pynt med kakestrø og m & m’s.
Deilige kaloribomber….

4 tanker om “Sjokolademuffins med dobbel topping

  • Lemonia

    Disse så jo både lekre og gode ut. Tror dessuten de må være en slager i barnebursdager. De skal definitivt prøves. 🙂

  • swimzy

    Åh, disse ser utrolig lekre ut:) Du er så utrolig flink og fantasifull 🙂 Disse skal jeg lage i neste barnebursdag:)

  • Siv

    Du lager så utrolig mye god mat, du skal vite at jeg elsker bloggen din 🙂 Tusen takk for at du deler så flotte oppskrifter med oss ute i denne bloggverdenen 🙂 Jeg lagde disse muffinsene i dag, og fikk ikke annet enn skryt 🙂 De var supergode, og det blir ikke siste gang at din oppskrift blir brukt 🙂
    Ha ei god helg 🙂

    Klem fra Siv Annette
    sivannette.blogg.no

  • Nina

    Finner masse inspirasjon i din blogg, og har testet ut disse (toppingen i hvert fall) i helgen! Link til deg i bloggen min 🙂

Det er stengt for kommentarer.