Sjokolademuffins med dobbel topping


Jeg har bakt sjokolademuffins for å ha med på Håndverksbua,
og da er det jo artig å servere noe, som ser litt spennende ut.
Sjokolademuffins:(24 stk)
3 egg
3 dl sukker
225 g smør
2 dl biola eller kulturmelk
5 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ss kakao
Pisk eggedosis, smelt smøret og
bland det tørre.
Rør smør, melk og melblanding vekselsvis i eggedosisen.
24 små muffinsformer settes i muffinsbrett.
Fordel røren i formene(jeg fikk 28)
Stekes i 15 min 200g
Avkjøles, vendes oppned og ta av papiret.
To toppinger:
150 g smør
200 g kremost
500 g melis
2 ss kakao
blå konditorfarge
m & m’s og kakestrø
***
Pisk smør og ost, tilsett melisen, pisk til det blir en myk krem.
Ta av 1/3 av ostekremen bland inn litt blå farge.
Ha 2 ss kakao i resten av kremen.
Hell de to kremene i to plastposer.
klipp hull i  hjøren.
Sprøyt først sjokoladekremen på alle muffinsene, så den blå kremen.
Pynt med kakestrø og m & m’s.
Deilige kaloribomber….

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 tanker om “Sjokolademuffins med dobbel topping