Pitapizza


Av og til når jeg har dårlig tid, men lyst på Pizza,
da er dette en enkel løsning.
til 4 små «Pizzaer» (til 2) trenger du:
2 pitabrød
1 rød løk
4 buketter brokkoli
4 Babybel mini ost eller 100 g hvitost
et lite stykke Parmesan
en neve med Pinjekjerner
salt pepper
olivenolje
Del pitabrødene i to, og legg de på
 ei bakepapirkledd bakeplate.
Dryss litt olivenolje over.
Skrell Babybellene og del de i fire,
del opp brokkoli og rød løk i skiver.
fordel først brokkoli og rød løk  på brødene,
så Pinjekjerner, Babybel, revet Parmesan, salt og pepper.
Stekes i forvarmet ovn 200 g, i ca 8-10 min.
Spises som de er, eller server litt salat til.

Legg igjen en kommentar

3 tanker om “Pitapizza