Seinakaker bakte min mor alltid til Påske,
og hennes mor før det, så det har blitt en tradisjon hos oss også.
I år er det datteren i huset som baker, og fører tradisjonen videre.
Ingredienser.
Her har hun laget halv posjon uten mandler.
Ha alt i en bolle og kna…
eller alt i en kjøkkenmaskin.
La deigen hvile kaldt en time, eler natten over.
Del den i to, og rull pølser som deles i 2×20 like deler.
rull kuler, og sett de på bakepapirkledde stekeplater.
trykk alle ned men en gaffel.
Skal de gjøres ekstra fine drysses perlesukker på.
Stek kakene gylden i ca 15 min 175 g.
avkjøl kakene og putt de i en tett boks.
Nytes i Påsken.
Thank you. Jeg skal prøve å bake denne oppskriften.
From
Jessica 🙂
Kjempeflott med slik oppskrift. Lar 12-åringen i huset få prøve seg i dag. Er veldig greit for henne å se oppskrifta slik steg for steg. Fikk forresten opp ugyldig toppdomenenavn når jeg prøvde å legge meg inn med min nettadress http:/www.min-hverdag.com/
Takk for oppskriften.Jeg bakte dem onsdag før Påske. Mannen i huset synes de smaker veldig bra 🙂 Og jeg også 😉
Jeg titter ofte innom, nå har jeg blitt fast folger.
Åhh så koselig tradisjon, har lyst til å lage meg en tradisjon jeg også, kanskje jeg skal starte på dette jeg også ? 🙂
Serinakaker passer jo like gjerne til påske som til jul?
Like deilige til både kaffekoppen og til et glass iskald melk er de også?
Dette var en hyggelig tradisjon… 🙂
Klem Beth`s småting…
Så hyggelig med serinakaker til påske!