Valentins kaker


Sukersøte Valentins kaker.
Oppskrift:
200 g smør
150 gmelis
1 knivspiss salt
350 g hvetemel
1 egg
3 spsk kaldt vann
Mål opp alle ingrediensene, og ha de i en bolle eller en matmaskin.

Elt deigen lett til den så vidt holder sammen.
Putt den i en pose og la den hvile i kjøleskapet i ca 1 t.
Ta den ut og del den i to like deler.
Kjevel hver del ut mellom to bakepapir,
fjern det ene papiret og stek kakene i 200g
10-15 min de skal være lett gyldne,
 pass på så de ikke blir for mye stekt.
Fordel 3 ss med bringebærsyltetøy på den ene kaken,
jobb fort, og plasser den andre kaken oppå.
Fjern papiret, og rør 4 dl melis og litt vann(4ss+)
 til passe tykk glasur, som smøres utover.
Dryss på med kakestrø.
Stikk ut kaker med hjerteform, eller skjær kaken i passe biter.
La glasuren stivne litt, før de legges i tett boks, 
med smørpapir imellom lagene.
Server gjerne kakene med en god kopp kaffe.
Ha en fin Valentins dag!

Legg igjen en kommentar

6 tanker om “Valentins kaker