Valentins kaker


Sukersøte Valentins kaker.
Oppskrift:
200 g smør
150 gmelis
1 knivspiss salt
350 g hvetemel
1 egg
3 spsk kaldt vann
Mål opp alle ingrediensene, og ha de i en bolle eller en matmaskin.

Elt deigen lett til den så vidt holder sammen.
Putt den i en pose og la den hvile i kjøleskapet i ca 1 t.
Ta den ut og del den i to like deler.
Kjevel hver del ut mellom to bakepapir,
fjern det ene papiret og stek kakene i 200g
10-15 min de skal være lett gyldne,
 pass på så de ikke blir for mye stekt.
Fordel 3 ss med bringebærsyltetøy på den ene kaken,
jobb fort, og plasser den andre kaken oppå.
Fjern papiret, og rør 4 dl melis og litt vann(4ss+)
 til passe tykk glasur, som smøres utover.
Dryss på med kakestrø.
Stikk ut kaker med hjerteform, eller skjær kaken i passe biter.
La glasuren stivne litt, før de legges i tett boks, 
med smørpapir imellom lagene.
Server gjerne kakene med en god kopp kaffe.
Ha en fin Valentins dag!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 tanker om “Valentins kaker