To enkle forretter



Aromasopp med brie.
Pr. pers.
En stor sopp og en bit brie ca 40-50 g
Ha litt olje i formen, ta av stilken og plasser soppen i forma.
Ha på litt salt og peper og legg briestykket oppå.
Stekes i ca 15 min på 200g. 
Fiken med fenalår.
Pr pers.
1 fersk fiken
1 skive fenalår
1ss rømme + pepper
Del fikene i 4, men ikke helt ned
del opp fenalår og strø oppå
topp med en ss rømme
og nykværnet pepper.

Legg igjen en kommentar

2 tanker om “To enkle forretter

  • Anonym

    Hei:-) Har funnet frem til Gry;s Kjøkkenskriverier først idag, har sittet lenge og bladd meg gjennom mange sider, utrolig flott 🙂 Har pølsegrateng med brokkoli i ovnen nå, gleder meg til å prøve mange andre oppskrifter etterhvert. Fantastisk bra med fine bilder til alle forklaringene, mange takk. Mvh Liv 🙂