Pizzastenger


Denne Pizzaen er enkel, god og rask å lage.
Deig:
3 dl lunkent vann
8 dl mel, (gjerne spelt)
1 pose tørrjær
1 ts salt
2 ss olje
+ 2 ss til utbaking
Løs gjæra opp i vannet, og rør inn mel salt og olje.
Deigen blir klissete.
Hell over de siste 2 ss med olje
og form røft to stenger, som legges på ei plate med bakepapir .
Trykk ut deigen så de blir flat.
Fyll:
Fyll på det du har, eller liker best.
Jeg brukte:
2 ss pesto
5 skiver spekepølse
2 tomat
8 ansjos
1stk Mozarella
4 ss Parmesan
hvitløkspepper
pizzakrydder
Settes i kald ovn, skru temperaturen på 200g
Stekes til den er gylden ca 30 -40 min
Avkjøles på rist, og deles i skiver.
Smaker deilig.
Får du reste, pakk i porsjonspakker og frys.
Kjemegodt og ta med til lunch.

Legg igjen en kommentar

4 tanker om “Pizzastenger