Deig:
3 dl lunkent vann
8 dl mel, (gjerne spelt)
1 pose tørrjær
1 ts salt
2 ss olje
+ 2 ss til utbaking
Løs gjæra opp i vannet, og rør inn mel salt og olje.
Deigen blir klissete.
Hell over de siste 2 ss med olje
og form røft to stenger, som legges på ei plate med bakepapir .
Trykk ut deigen så de blir flat.
Fyll:
Fyll på det du har, eller liker best.
Jeg brukte:
2 ss pesto
5 skiver spekepølse
2 tomat
8 ansjos
1stk Mozarella
4 ss Parmesan
hvitløkspepper
pizzakrydder
Settes i kald ovn, skru temperaturen på 200g
Stekes til den er gylden ca 30 -40 min
Avkjøles på rist, og deles i skiver.
Smaker deilig.
Får du reste, pakk i porsjonspakker og frys.
Kjemegodt og ta med til lunch.
Ja, dette så aldeles nydelig ut. Deler dine matgleder, og legger deg til blogglisten min:-)
Hilsen Randi…
Tusen Takk !!
mmmm parmesan i bunnen på pizzaen var virkelig en god idé… Er inne i en periode der det er favoritt i mang en oppskrift
Må prøve meg på det neste gang jeg lager pizza
Så smart dette var….å lage pizzaen i lang form,,,,mye hendigere.
Jeg lager den bestandig i den tradisjonelle runde formen,,,,men har laget pizzasnurrer iblandt, det er også veldig greit å ha i fryseren , slik at en kan bare ta opp de en trenger til en tur eller til kveldskosen.
Ha en fin helg,,,,
Anne