Panacotta med bringebær.
Ingredienser:
3 dl kremfløte
1 dl sukker
1 vaniljestang eller 2 ts ekte vaniljesukker
3 plate gelatin
Kok opp fløte, sukker og vaniljestangen som er delt i to på langs.
Legg gelatinplatene i bløt i et glass kaldt vann.
Ha platene i den varme fløten ,
og rør i blandingen til alt er blandet.
ta ut vaniljestangen.
Ta frem 2 store eller 4 små glass, fyll ca 6-8 bringebær i hvert glass.
Hell blandingen over, og sett det kaldt i minst 3 timer.
Pynt med ekstra bringebær og nyt….!
This is a nice blog!very nice pannacotta
Gratia!
Åhh for en spennendes dessert, denne skal prøves ut!!:)
Fantastisk flott blogg! Nydelige bilder og spennende oppskrifter – tror jammen meg skal prøve meg på noe av dette en dag. Tusen takk for titten;-)
Vilka läckra bilder! Vari allsin dar har du fått tag på så fina hallon den här tiden på året?