Seigryte med tomat og oliven


Seigryte til 4 sultne eller 6 små sultne…
Her er oppskrifren:
2 store løk skjæres i skiver
og minst 4 fedd opphakket hvitløk
stekes i 4 ss olje til det er gyldent.
Hell det i en ildfast form.
del opp 800 g seifile (gjerne fra fryseren)
i passe skiver og
plasser de over løken
Salt og pepper etter smak,
Minst 20 oliven has over
og en boks hakkede tomater.
Stekes i stekeovnen 200g i ca 30 min.
Sjekk at fisken er kokt.
(var den frossen tar det litt lengere tid)

Skjær to vårløk i skiver
del 10-20 små tomater i to
og to ss kapers
Ha det over den fedige gryta
serveres sammen med
kokte poteter og eller godt brød

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Seigryte med tomat og oliven