Seigryte med tomat og oliven


Seigryte til 4 sultne eller 6 små sultne…
Her er oppskrifren:
2 store løk skjæres i skiver
og minst 4 fedd opphakket hvitløk
stekes i 4 ss olje til det er gyldent.
Hell det i en ildfast form.
del opp 800 g seifile (gjerne fra fryseren)
i passe skiver og
plasser de over løken
Salt og pepper etter smak,
Minst 20 oliven has over
og en boks hakkede tomater.
Stekes i stekeovnen 200g i ca 30 min.
Sjekk at fisken er kokt.
(var den frossen tar det litt lengere tid)

Skjær to vårløk i skiver
del 10-20 små tomater i to
og to ss kapers
Ha det over den fedige gryta
serveres sammen med
kokte poteter og eller godt brød

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 tanker om “Seigryte med tomat og oliven