1 dl hvetemel
2 dl grahamsmel
0.75 dl olje
1 dl kesam
litt salt
Fyll:
400 g kjøttdeig
1/2 pakkt tacokrydder
2 dl revet ost
3 st egg
3 dl melk
Tillbehør:Salsa, salat og kesam![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2009/03/taco2.jpg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2009/03/taco2.jpg)
Stek kjøttdeigen i ei stekepanne og tilsett tacokrydderet med litt vann.
Bland ingrediensene till paidegen og trykk ut den i en paiform.
Legg kjøttdeigen i paiskalet. Visp sammen egg, melk og ost og hell over.
Legg kjøttdeigen i paiskalet. Visp sammen egg, melk og ost og hell over.
Stekes i 225 g varme i ca 30 til 35 min.
Smaker godt både varm og kald.
Den egner seg kjempegodt til å fryse.