Red Velet Cake/Rød fløyelskake



Red Velvet Cake
100g smeltet smør
2 egg
300g sukker
1 ss kakaopulver
2 ts rød mat farve (fås på innvandrerbutikk)
eller 2 ss flytende rød konditorfarve
250g mel
1/4 ts salt
1 kopp fløte
1 ts vaniljeessens
1 ts bakepulver
1 ts eddikk
Sett ovnene på 175 grader, smør to 24 cm-kakeformer.
Pisk smør, egg og sukker i mikseren.
Bland kakao og rødfarge i en bolle for seg,
så blander du dette oppi mikseren med resten.
Sikt sammen mel og salt, og bland i vekselsvis med fløte.
Tilsett vanilje, bakepulver og eddikk.
Hell røren over i formene og stek i ca 40 min.
Avkjøl på rist, ta dem ut av formene etter 20 min.
Avkjøles helt.
Ostekrem.3 dl fløte piskes til krem
250g masckarpone ost250g kremost naturell(eks. philladelfia)
100 g melis
1 ts vanilje
pisk fløten for seg, rør ost,
vanilje og melis glatt,bland forsiktig sammen,
fyll og dekk kaka med ostekremen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.