
Den blir alltid god og varmer godt.

400 g kyllingkjøttdeig
1 ts salt
1 ts gurkemeie
1/2 ts koriander
1/2 ts spisskummen
2 ss olje
1 ss smør til steking
*
2 fedd hvitløk
1 bit ingefær (ca en tommel)
2 sitrongress
1/2 rød chili
1 boks kokosmelk
2 Kuber kyllingbuljong
2 dl vann
En liten boks ananas i biter
saften av 1/2 lime
1 ss olje
1 ss smør
2 ss fiskesaus
1 ss søt chili
1 ss soyasaus
*
til topping
3 vårløk
litt rød chili
skallet av 1/2 lime
en bunt koriander
kokosflak
*
til servering
4 porsjoner kokt ris
4 skiver godt brød

Del stilkene til koreaneren og det hvite på vårløken i biter.
Rens og rasp hvitløk og ingefær.
*
Gjør klar toppingen, rasp skallet av en halv lime,
del opp vårløk (det grønne)

Varm en stekepanne, ha i smør og olje.
Lag små kjøttboller , dypp en teskje i en kopp vann og form små boller.
Stek de godt brune.

Stek, hvitløk, ingefær, det hvite på vårløken, chili, korianderstilker og buljongterningene.
Rør godt det skal ikke bli brunt bare blankt.
Hell i kokosmelk og vann, fiskesaus, chilisalsa, soyasaus,
La de koke opp.
Tilsett kjøttbollene og la det småkoke i noen minutter, til kjøttbollene er ferdigkokte.
Ha i ananas og saften fra en halv lime.

Hell over godt med suppe.
Topp med fersk koriander, chili og kokosflak.
Server godt brød til.

Tilbakelinking gay senior dating site
Tilbakelinking keto diet bad for you
Tilbakelinking keto diet and blood pressure
Tilbakelinking Keto diet