
Er du glad i kokos vil du like disse.

4 porsjoner
1 boks kokosmelk (ikke lett)
3 plater gelatin
2 ss honning eller annen søtning
1 ts vaniljeekstrakt
Brinbebær eller andre bær til topping
(Her er det brukt 4 ss nytørt bringebær med litt honning)

Varm opp kokosmelken, ikke la den bli så varm at den koker, smak til med honning eller annen søtning.
Klem ut vannet av gelatinen og rør den inn i kokosmelken, når den er smeltet er den ferdig.
La den bli helt kald og rør den godt , før den helles i porsjonsglass.
Sett den kaldt i noen timer, eller over natten.
Pynt med bær, frykt eller syltetøy før servering.

ca 12 stk
250 g kokos
2 dl kondensert søt melk
1 ss vaniljesukker
200 g mørk sjokolade 70%
2 ss kokosa eller annet kokosfett
2 ss rosesukker med tørkede rosenblader
eller annen kakepynt event bare kokos
litt fingersalt

Lag flate runde kaker, det gjøres lettest med å presse de ut i en form,
eller trykk massen flat og stikk ut runde kaker.
Avkjøl de godt i kjøleskapet i ca 1 time.
Smelt sjokolade og kokosfett over vannbad, eller i mikrobølgeovn.
Dypp kakene i sjokoladen og strø over rosebusker og fingermat.
Eller pynt kakene med kakepynt/strøssel eller kokos.
Oppbevar kakene kaldt i tett boks.

Ca 30 stk
100 g romvarmt smør
1 dl sukker
1 ss lyst sirup
2,5 dl hvetemel
1 dl kokos
0,5 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker.

Del deigen i tre deler.
Rull delene og legg de på et bakepapirkledd stekebrett.
Trykk de litt flate.
Stekes midt i forvarmet ovn, 175 g i ca 14-15 min.
Del de opp i biter med en kniv eller et pizzahjul, mens de ennå er varme.
Avkjøl kakene helt, før de legges i tett boks eller glass.

