
den kjempegod, og til og med glutenfri.

100 g mørk sjokolade
Tørkede spiselige blomster, som stemor, roser, ringblomst, urter
litt flaksalt
1 bakepapir
*
Smelt sjokoladen over vannbad.
Legg teskjeer med sjokolade på et bakepapir,
smør den utover med en skje, så den blir rund.
Legg på tørkede blomster og strø på litt salt.
La sjokoladene tørke i romtemperatur i noen timer.
Ta de forsiktig av papiret når de er stivnet.
.
300 g smeltet smør
3 dl sukker
3 egg
1,5 dl kakao
3 dl rismel
1 ts bakepulver (GLUTENFRITT)
1/4 ts salt
*
Bland sammen alt til en jevn røre.
Hell røren i en bakepapirkledd liten langpanne ca 25×30 cm
Stek browniesen midt i forvarmet ovn, 180 g, i ca 30 minutter.
Av kjøl kaken helt, og stikk ut runde kaker, med en utstikker, eller et rett glass.
*
BRINGEBÆRSMØRKREM
100 g soft margarin
250 g melis
3 ss bringebærpurre (bringebær uten stener)
*
Pisk sammen margarin og melis til en tykk og luftig krem.
Ha i purren og pisk videre til alt er blandet.
Ha kremen i en sprøytepose med tipp.




