
Enten du velger porsjonspizzaer, innbakt,
eller en diger.
Osten blir ikke gylden,
men hva gjør vel det,
når bunnen blir helt sprø.

1 stor eller 4 porsjonspizzaer.
5 dl hvetemel
2 dl lunkent vann
0,5 pk. gjær
1 ts salt
1 ss olje
Topp/fyll
1 ss olivenolje
100 g ost hvitost
100 g fetaost
½ rød løk i tynne skiver
1 stor tomat i skiver
100 g spekekjøtt i biter
1 ts timian
1 ts oregano
Bland alt til deigen godt i en bolle,
og kna i minst 5 minutter.
Sett deigen lunt til heving under et klede.
Kjevle ut deigen og hev den i ca 15 minutter.
Stek den på middels varm takke,
så den er gylden.
Snu den og smør på litt olivenolje
og legg på ost og resten av fyllet.
Stek den så til den er gylden
og sprø på undersiden.


legger du fyllet på den rå deigen,
bretter den dobbelt og trykker
den sammen rundt kanten, så den blir tett.
Stek den godt på begge sider.
Server gjerne salat og dressing til.