Smørkremtopping i rødt, hvitt og blått.


m9

17. mai pyntede cupcakes.

m2
Topping i rødt, hvitt og blått:

til 24 cupcakes
200 g soft margarin (myk)
500 g melis
2-3 ss melk
tilsett dråper med smak vist du vil, karamell, bringebær o.l
litt rød og blå pastafarge
+24 små flagg
Pisk smør og melis på lav hastighet til alt er blandet,
tilsett melk  og pisk på høy hastighet i ca 5 minutter, til den er kremete og hvit.
Tilsett smak om du vil.
For å få 17. mai effekt:
Her er det brukt to forskjellige tupper og to poser.
Ta en pensel dypp den i den røde fargen og mal to striper
inne i posen. Vask penselen og ta på blå farge,
og lag to striper. Fyll forsiktig i topping.
Gjør det samme med pose nr 2.
Spøyr toppping på cupcakene.
Bare prøv deg frem.

m1*
m8Sett på flagg til sist.
Sett cupcakene kaldt til de skal serveres.
De kan singelfryses med toppingen på.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.