Raske havrekaker med nøtter og mandler


Raske havrekaker med nøtter og mandler.
Sprø, kjempegode og glutenfrie. 

 Raske havrekaker med nøtter og mandler:
Sett ovnen på 175 grader
50 g nøtter og mandler
2 dl havregryn glutenfri
1 ss maisennamel
1 ts hornsalt eller 2 ts bakepulver
1 dl sukker
100 g smør
1 egg
Hakk nøtter og mandler, for hånd eller i en maskin.
Rør i havregryn, maisennamel, bakepulver, sukker ,
smør og egg til en deig.
Sett deigen på bakepapirkledde stekebrett med en teskje,
beregn god plass da de flyter utover. ca 9 pr brett.
*
Stek kakene midt i forvarmet ovn 175 g 
i ca 15 minutter eller til de er gyldne. 
 Avkjøl kakene helt før de tas av bakepapiret.
Kakene blir veldig sprø og smaker godt
av mandler og nøtter.
Oppbevar kakene i tett boks.
Tips: bruk bare nøtter eller bare mandler.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Én tanke om “Raske havrekaker med nøtter og mandler