Chiagrøt med kokosmelk


 Chiagrøt med kokosmelk
 toppet med tørket bringebær, kokosflak og appelsinskall.

 Chiagrøt med kokosmelk:
4 porsjoner
3 ss chiafrø
1 boks kokosmelk lett
litt søtstoff eller honning
*
Toppes med frisk/tørket frukt og bær,
nøtter, sitrusskall.
*
Bland sammen chiafrø og kokosmelk.
La det stå på kjøkkenbenken i ca 30 minutter,
rør et par ganger.
Sett på lokk eller plastfolie,
 og sett det kjørlig i minst 3 timer,
gjerne over natten.
 Smak til med litt søtstoff (sukrin eller honning)
Server grøten i dessertskåler.
Her har jeg toppet grøten med tørkede bringebær,
kokosflak og litt appelsinskall.
Bruk gjerne ferske bær og frukt.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.