Kåres glutenfrie superbrød


 Min sønn Kåre baker supergode glutenfrie brød.

Her er hans oppskrift:
 Kåres gutenfrie superbrød:
100 g valnøtter
100 g mandler
100 g hasselnøtter
100 g gresskarfrø
100 g solsikkefrø
150 g linfrø
150 g sesamfrø
100 g smeltet smør
1 ts salt
6 middel store egg
 Bland sammen nøtter, mandler og frø.
Smalt smøret og rør det og saltet inn i frøene.
 Pisk sammen eggene og rør de i.
Kle en brødform med bakepapir.
 Ha røra i formen og glatt fint ut.
 Stek brødet midt i forvarmet ovn 150 grader, i ca 1 time.
Ta brødet ut av formen og avkjøl det på rist.
 Vent med å skjære i brødet til det er kaldt.
Oppbevar brødet i plastpose, i kjøleskapet, i minst en uke.
Tips: du kan bruke andre nøtter og andre frø.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Én tanke om “Kåres glutenfrie superbrød