Bernhards glutenfrie nektarinpai


 Denne paien er god og enkel å lage.


 Bernhards glutenfrie nektarinpai:
3 nektariner
3 spiseskjeer sukker
75 g smeltet smør
1 stort egg
150 g glutenfritt mel, gjerne grovt
eller 150 glutenfritt grillmel
1 ts bakepulver
10 spiseskjeer melk
50 g brunt sukker
*
Serveres med:
yoghurt/krem/is/vaniljekrem
 Bernhard er klar og sier: 
Bestemor skal vi bake nå?
 Bernhard rører det brune sukkeret og egget godt sammen.
Bestemor deler opp nektarinene.
 Så smelter bestemor smøret og har det og melken i røra.
Så veier de opp melet og rører i bakepulveret.
Bernard heller melet i bollen og rører så det blir en glatt deig.
 Nektarinene blandes med 3 ss sukker, og legges i en smurt
ildfast form. Så helles røra over, og glattes ut over nektarinene.
Stek paien midt i forvarmet ovn 180 grader, i ca 25 minutter.
 Avkjøl paien litt før servering.
Server paien lunken sammen med is eller yoghurt
eller krem eller vaniljekrem. 
Dryss over litt melis.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 tanker om “Bernhards glutenfrie nektarinpai