Grillet chilimarinert steinbit med tomatsalat


 Grillet steinbit er fin sommermat!


 Grillet chilimarinert steinbit:
2 personer
500 g steinbitfilet
2 ss olivenoljer
2 ss soyasaus
1/2 chili
saften av 1/2 sitron
salt og grovmalt pepper
 Hakk chili og bland den med olje, soyasaus, sitronsaft salt og pepper.
Hell blandingen i en dyp skål.
Pensel steinbitfileten med blandingen på begge sider,
 og la den ligge i resten av marinaden i ca 20 minutter.
 Grill fileten i 3 minutter på den ene siden,
 snu fileten og stek ca 3 minutter på den andre siden.
Alle griller er forskjellige og tykkelsen på fileten varierer,
så kjenn etter at den er så vidt gjennomstekt.
*
Mens fisken stekes lages salaten.
 Tomatsalat:
2-3 gode tomater
2-3 vårløk
ca 3 ss rømme
Salt og grovmalt pepper
 Del opp tomat og løk.
Legg tomat, rømme, løk salt og pepper lag vis i en serveringsbolle.
 ***
Server tomatsalaten til den grillede steinbitfileten.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Én tanke om “Grillet chilimarinert steinbit med tomatsalat