Påsketrifle


 Påsketrifle lager du på 1-2-3.
Bruk gjerne restene fra påskekaker, appelsin og påskegodt.


 Påsketrifle:
6 porsjoner
3 dl fløte
100 g nøytral kremost
skall og saft fra en appelsin
6 muffins eller tilsvarende (formkake/kjeks)
1 boks mandariner
litt sukker
masse påskegodt
 Pisk krem av fløten og rør inn osten.
Smak til med litt sukker.
 Bryt 3 muffins i biter og legg de i en dessertskål.
Legg på 1/3 av mandarinbåtene.
Ha over raspet appelsinskall og saften fra 1/2 appelsin.
Legg 1/2 av ostekremen over.
 Gjenta og pynt med mandarinbåter og påskegodt.
Strø gjerne litt kakestrø i fine farger over til slutt.
Sett Påsketrifelen kald til den skal serveres.
Den kan serveres som dessert eller til kaffen.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.