Grillet hvalbiff med brie


Grillet hvalbiff med brie, krydret med einebær og rosepepper.

 Grillet hvalbiff med brie:
pr porsjon
1 hvalbiff  200 g (ca 2 cm tykk skive)
50 g brie
3-4 einebær
6-7 rosepepperkorn
salt og pepper
olivenolje
*
tilbehør:
rustikk potetstappe
1/2 grillet tomat
basilikum
 Knus einebær, rosepepper salt og pepper.
Hell i olivenolje og rør godt.
Smør den krydderoljen på begge sider av hvalbiffen.
 Ha litt av oljen på brien.
 Grill hvalkjøttet i 2-3 minutter på den ene siden.
 Snu hvalbiffen og legg på brien.
grill i 2-3 minutter.
Server hvalbiffen med rustikk potetstappe, grillet tomat og basilikum.

*
 Rustikk potetstappe:
Del opp mandelpotet med skallet på,
kok poteten i fløte og hvitløk.
Bland en lett når poteten er kokt,
 og smak til med salt og grovmalt pepper.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.