Fiskegryte med tilbehør


Fiskegryte med pasta, på en, to, tre……

 Fiskegryte:
2-3 porsjoner
200 g torskefilet( bein og skinnfri)
200 g laksefilet (bein og skinnfri)
1 gulrot
1 rød paprika
1 vårløk
1,5 dl fløte
1 ss smør
1/2 lime
salt og pepper
Tilbehør:
lodderogn
parmesan eller en annen god ost
basilikum
1/2 lime
+
fersk pasta til 2-3 porsjoner
 Del opp fisk og grønsaker.
 Varm ei stekepanne og smelt smøret.
stek gulrot, løk og paprika i 2-3 minutter.
 Legg over fisken og vend den litt inn.
 Slå over fløten.
Sett plata på minste styrke og sett på lokk.
Kok opp vann og kok pastaen.
Etter 4-5 minutter er fisken kokt,
og pastaen klar.
Smak til med lime salt og pepper,  vend det forsiktig i gryta,
så ikke fiskestykkene går i stykker.
Tilbehør: Limebåter, lodderogn, basilikum og god ost.
Legg  pasta og fiskegryte på varme tallerkener.
Pynt med lodderogn og skiver med ost og en limebåt.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.