Mandelkaker til hverdags


Et par av disse mandelkakene kan du med god samvittighet spise til kaffen.

Mandelkaker til hverdags:
2 eggehviter
1 dl sukrin gold 
3-4 ss mandelflak
 Pisk eggehvitene stive sammen med sukrinen.
Vend forsiktig i mandelmelet.
 Legg kakene på en bakepapirkledd bakeplate.
Strø mandelflak over.
Stek kakene til de er gyldne i forvarmet ovn 
 200 grader i ca 10 minutter, pass på.
Vent til de er helt avkjølte før de tas av bakepapiret.
Oppbevar kakene i tett boks.
 Kakene smaker godt sammen med en kopp kaffe eller te.
De smaker også godt sammen med iskrem.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 tanker om “Mandelkaker til hverdags

    • Gry Innleggsforfatter

      Sukrin kan virke veldig kald, derfor den isende smaken. Du kan bytte ut halvparten med sukrinen men vanlig sukker eventuelt brunt, eller halvparten sukrin og 1-2 ss tagatesse eller andre søtningstoff.
      Tror man venner seg til sukrinsmaken, jeg har nok gjort det.