Rispstopping til ripskaken


 Ripstopping og fyll til ripskaken er laget med rå ripssaft,
 som gir fin farge og smak.

 Ripstopping:
Rekker til ei lita kake eller til 6 cupcakes
100 g soft margarin
220 g melis
3 ss råripssaft
 Råripssaft lager du med å presse rårips gjennom ei sikt.
Denne saften kan fryses i små begre.
Så har du naturlig smak og farge til cupcaketopping hele vinteren.
 Rør sammen rårissaft, meils og smør
 i en mikmaster i ca 5 min,
 til det er blitt en luftig krem.
Du kan justere med litt mer saft vist den er for hard ,
eller litt mer melis vist du synes den er for bløt.
Pynting av ripskaken:
2 små kakebunner
1 porsjon ripstopping
rips til pynt
*
Kakebunner til denne kaken finner du oppskrift til her.
Kakene som skal pyntes må være kalde.
Fyll kremen i en kakesprøytepose med tipp M1.
 Legg en av kakene på et kakefat,
sprøyt ripskrem over.
Legg den andre kaken over.
 Sprøyt resten av ripskremen over.
 Legg på 2-3 rips ranker.
 ***
 ***
Kaken oppbevares kaldt til den skal spises.
Den kan også fryses, men helst uten ripsranker på toppen.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 tanker om “Rispstopping til ripskaken