Formkake med rips/ripskaker


Plukk inn litt rips fra hagen din, eller spør naboen om du kan få plukke litt.
Lag deilig ripskake! 🙂

 Formkake med rips/riskake:
nok til 2 kaker i 11 cm store former eller til 6 muffins
1 egg
0,5 dl rapsolje
1,25 dl hvetemel
0,75 dl sukker
1 ts bakepulver
1 dl rips
 Bland sammen egg, olje og rips.
Ha i hvetemel, sukker og bakepulver.
Rør til såvidt alt er blandet.
 Smør formene med litt olje.
(så disse så søte formene her, de er kjøpt hos Åhlens.)
Fordel røra i de to formene.
Stek de i forvarmet ovn 200 grader i ca 15 min,
prøv med en bakepinne eller tannpirker om de er ferdige.
Avkjøl kanene på rist, før de tas ut av formene.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.