Pai med nektariner


 Denne paien kan fylles med mange slags frukter og bær,
 jeg har brukt nektariner.

 Pai med nektariner:
1 dl sukker
3 dl hvetemel
1 ss vaniljesukker (gjerne hjemmelaget)
100 g smør
200 g mandelmasse
4 nektariner
 Del opp smør og mandelmasse i biter.
Ha først mel sukker og vaniljesukker i en matblender,
så har du i smør og mandelmasse.
Kjør blenderen til alt så vidt er blandet,
massen ser ut som sand.
 2/3 av deigen har i en paiform. (24 cm)
Trykk ut deigen i formen.
Del opp nektarinene i båter.
 Legg de over deigen.
 Resten av deigen,
 Fordeles over nektarinene.
 Stek paien i forravrmet ovn 180 g,
i ca 30 min.
 Server paien lunken,
 sammen med krem eller vaniljeis.
Strø gjerne litt melis over før servering.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.